Reacties klanten

Item info
Vindicat Atque Polit
Afgelopen donderdag zagen wij dit grote nieuws op de voorpagina van de universiteitskrant staan... We willen dit graag met jullie delen, want zonder jullie was onze almanak niet mogelijk gemaakt. We willen jullie dan ook nogmaals erg bedanken voor al jullie hulp en geduld.
Bekijk reactie | Bekijk artikel

Item info
Sanctus Virgilius
Het is al weer bijna een jaar geleden, maar ik wil jullie toch nog even op deze manier bedanken. We kunnen trots zijn en vonden de samenwerking super! Namens de hele ontvangstcommissie 2011, heel erg bedankt!
Bekijk reactie

Item info
U.V.S.V.
Jullie stonden altijd voor ons klaar! Heel erg bedankt voor het meedenken vanuit jullie creatieve brein. Zonder jullie was ons boek er nooit geweest. Jullie zijn hardcorps!

Item info
J.F.V. Nijmegen
We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor alle hulp die jullie geboden hebben bij het maken van onze lustrumalmanak. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en iedereen die de almanak tot nu toe gezien heeft is ook razend enthousiast over het drukwerk.
Bekijk reactie

Item info
Asset Marketing
Ze zien er echt super mooi uit en we zijn allemaal zeer tevreden over het eindresultaat. Heel erg bedankt voor alle hulp en ondersteuning.
Bekijk reactie

Item info
SSR-Eindhoven
Gisteren hebben we uitreiking gehad van onze almanak en het was een fantastische avond met veel positieve reacties. Daarom willen wij jullie bedanken voor de fijne samenwerking. Een jaar geleden hadden we niet kunnen hopen dat hij daadwerkelijk zo gaaf zou zijn.
Bekijk reactie

Item info
T.S.C. St. Olof
Hartelijk dank voor al jullie hulp en creativiteit!


Item info
D.S.V. Sint Jansbrug
Recept voor een geslaagde almanak, ....zonder jullie hulp zouden we rest nog altijd niet kunnen doen. Medialaan, bedankt!
Bekijk reactie


RECENTE PROJECTEN

Item info

Almanak Skadi

Thema: Goddelijk
Stad: Rotterdam

Item info

Magazine Asset First

Titel: Quarterly
Stad: Tilburg

Item info

Almanak Unitas Utrecht

Thema: Triomf
Stad: Utrecht

Item info

Verenigingsblad Thêta

Titel: Tempo
Stad: Eindhoven

Item info

Almanak Tragos

Thema: Crimineel
Stad: Maasticht

OFFERTE & CONTACT

Medialaan


Monumentstraat 1-b
5038 AR Tilburg
T +31 (0)13 580 21 95
E info@medialaan.nl